Mediterráneo - Taalles Spaans of Frans
Home | Privéles | Curso de holandés | Cours de néerlandais | Over Mediterráneo
frans spaans taalles amsterdam Over Mediterráneo

Wie?
De taallessen worden gegeven door Helena Erwich, een ervaren docente Frans en Spaans. In het Hoger Beroeps Onderwijs, met name aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik vele jaren aan de afdeling Boekhandel/Uitgeverij gedoceerd. Ook heb ik (literaire) werken vertaald uit het Spaans en Frans, onder andere voor Bert Bakker, Arena, Atlas en Zodiaque. Daarnaast heb ik als beëdigd tolk/vertaler Frans jarenlang voor Justitie gewerkt.

Vooraf?
Voordat u begint komt u langs om vrijblijvend te praten over uw wensen en bedoelingen, en eventueel een kleine instaptoets te maken.

De lessen?
De taallessen worden 's middags of 's avonds gegeven, op een door uzelf en in overleg te bepalen tijdstip. Groot voordeel van privéles is de flexibiliteit hierin. Er wordt gewerkt met cursusblokken van vijf lessen, aan de hand van lesmateriaal in de vorm van een cursusboek, internetteksten en Spaanse of Franse tv-fragmenten (nieuws, actualiteiten).

Kinderen willen graag ook iets kunnen zeggen. Zowel voor Frans als Spaans geef ik kindertaalcursussen. Prijs notk.

Welke prijs?
U kunt bij Mediterráneo Spaanse of Franse taallessen volgen van één of anderhalf uur. De prijs is afhankelijk van uw doelstelling: zakelijke communicatie, sociaal verkeer, examen. Het cursusgeld dient voor aanvang van de cursus te zijn voldaan. U kunt ook met een tweede persoon de lessen volgen, inlichtingen op aanvraag.

Waar?
Mediterráneo bevindt zich in het centrum van Amsterdam, in de Jordaan, aan een van de dwarsgrachten, en is vanaf het Centraal Station gemakkelijk te bereiken met lijn 13 of 17 tot aan de Westermarkt.
 
priveles spaans frans
franse spaanse taalles Contact

Instituut Mediterráneo
Egelantiersgracht 25
1015 RC Amsterdam
drs Helena A. Erwich
telefoon/fax: (020) 623 30 70
e-mail: haerwich@planet.nl


printvriendelijke versie